If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да но така никой от вас не си е решил проблема,а както каза един колега сто го заобиколили..........което естествено не е добре за колата,но всеки си има глава на раменете
П.С.Вие всичките дето сте резнали пин 15,знаете ли защо му е на ЕКУ-то да има сигнал от километража,освен да записва километрите ??????????
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Да но така никой от вас не си е решил проблема,а както каза един колега сто го заобиколили..........което естествено не е добре за колата,но всеки си има глава на раменете
П.С.Вие всичките дето сте резнали пин 15,знаете ли защо му е на ЕКУ-то да има сигнал от километража,освен да записва километрите ??????????
ами нали затова попитах бре приятел... никъде не видях универсален лек срещу този проблем! Дросела ми е чистен, дебитомера сменен...?
Да се съобразява с режимите на работа на мотора и да осигурява необходимото при различните преходи, като рязкото отпускане на педала на газ-та примерно. Ако е необходимо да задържи по-високи тихи обороти при по-висока скорост, за да осигури необходимите хидравлика, климатик или други такива....
Предполагам нещо такова
---------- Post added at 16:43 ---------- Previous post was at 16:41 ----------
Еййй не се спряхте с този пин15. Това освен да ви задълбочи проблемите друго не прави. Не го ли разбрахте?
Този проблем е толкова решим, че няма на къде. Имам случаи ако трябва софтуерна корекция съм правил, но го решавам проблема завинаги. Проблема идва когато еку-то не може да си сметне правилно лоад-а в преходните режими и най-вече при излизане от принудителен празен ход.
Разбира се причини мноооого, решенията също толкова, но ги има. И никога с рязане на пинове!
Еййй не се спряхте с този пин15. Това освен да ви задълбочи проблемите друго не прави. Не го ли разбрахте?
Този проблем е толкова решим, че няма на къде. Имам случаи ако трябва софтуерна корекция съм правил, но го решавам проблема завинаги. Проблема идва когато еку-то не може да си сметне правилно лоад-а в преходните режими и най-вече при излизане от принудителен празен ход.
Разбира се причини мноооого, решенията също толкова, но ги има. И никога с рязане на пинове!
това е ясно, но въпроса беше дали е възможно невървежа да е от това?
това е ясно, но въпроса беше дали е възможно невървежа да е от това?
Не. Възможно е първоначалното обогатяване при подаване на газ при излизане от принудителен празен ход да ти се позабавя малко, но това е теория. На практика недали ще го усетиш.
Comment